PSG: ez ám a hétfő – Mbappé Madridban, Neymar Barcelonában

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2022.05.09. 21:35
null
Neymar, Kylian Mbappé és Asraf Hakimi egy közelmúltbeli bajnoki meccsen (Fotó: AFP)
Mivel Kylian Mbappé továbbra sem írt alá új szerződést a PSG-vel, és nem titok a Real Madrid érdeklődése iránta, a francia sportnapilapban hétfő este hír lett, hogy a világbajnok csatár a hét első napját a spanyol fővárosban töltötte – magánúton.

 

Kylian Mbappé nem csinált titkot az utazásból, maga is posztolt képet a közösségi médiában, de az útról beszámoló francia sportlap természetesen felteszi a szurkolókban is megfogalmazódó kérdéseket: találkozik a madridi vezetőkkel? Aláírásával szentesíti az átigazolását? Esetleg csak megkezdi az ismerkedést a spanyol fővárossal egy helybéli segítségével?

A hivatalos valóság egyelőre az, hogy a PSG játékosai hétfőn szabadnapot kaptak, ezt használta ki Mbappé arra, hogy elkísérje csapattársát és barátját, a madridi születésű Asraf Hakimit, hogy a spanyol főváros egyik híres éttermében ebédeljenek. Egy másik PSG-klasszis, Neymar sem maradt hétfőn Párizsban, ő korábbi klubja városába, Barcelonába ugrott át lazítani egyet…

A PSG már régen megnyerte a francia bajnokságot, játékosai valójában levezetnek – vasárnap például 2–2-t játszottak hazai pályán a Troyes-val.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik