Vb-selejtező: Kielemeztük a magyarok meccseit – Southgate

MTI/ CS. B.MTI/ CS. B.
Vágólapra másolva!
2021.08.27. 19:11
null
Gareth Southgate elismerően beszélt a mieinkről (Fotó: AFP)
Gareth Southgate, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint nem könnyű gólt szerezni a magyarok ellen, ezért nehéz mérkőzésre számít a jövő csütörtöki világbajnoki selejtező mérkőzésen.

 

„A nyár folyamán a magyarok meccseit alaposan kielemeztük– nyilatkozta a magyar szövetség (MLSZ) honlapjának az Európa-bajnoki ezüstérmes szigetországiak szakvezetője. – Tudjuk, hogy hihetetlen hangulat volt a stadionban és hogy Európa legjobb csapatai közül háromnak is roppant nehéz mérkőzése volt ellenük. Különösen Budapesten, ahol borzasztó motivált volt a csapatuk, kitűnően játszottak, komoly gondokat okoztak az ellenfeleiknek és nagyon nehéz gólt lőni a magyar csapatnak. Még amikor vereséget szenvedtek Portugáliától, akkor is nagyon későn tudtak csak betalálni a portugálok."

Az angolok a budapesti Puskás Arénában sorra kerülő meccs után szeptember 5-én Andorrát látják vendégül a Wembley Stadionban, majd szeptember 8-án Lengyelországban lépnek pályára. A magyarok szeptember 5-én Elbasanban Albánia vendégei lesznek, míg 8-án Andorrát fogadják.

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik