Vb 2022: a spanyoloknál egy „szakértő” megtalálta a német kudarc okát

Vágólapra másolva!
2022.12.24. 11:40
null
Cubero (jobbra) szerint Kroos a német vb-kudarc fő oka (Fotó: Marca)
Noha a 2022-es labdarúgó-világbajnokságnak már majd' egy hete vége, a napokban egy spanyol tévéműsor felvétele borzolta a kedélyeket kissé. Az El Chiringuito című show-ban a meghívott vendégek egyaránt feleltek a kérdésre, hogy kiket láttak a vb-n egyes csapatok legrosszabbjainak. Cristina Cubero válaszai legalábbis meglepetést okoztak a stúdióban...

Az 54 éves sportújságíró ugyanis úgy vélte: a braziloknál Vinícius nyújtotta a leggyengébb teljesítményt – egy gólja és két gólpassza volt a tornán... –, ám még ennél is meghökkentőbb személyt látott a német kudarc legfőbb okának.

Cubero hosszas gondolkodás után végül kibökte: szerinte a németek korai búcsújának oka, egyértelműen Toni Kroos gyenge teljesítménye.

Apró szépséghiba, hogy a Real Madrid sztárja 18 hónapja, a tavalyi Eb után visszavonult a válogatottól, s azóta csak a klubfutballra összpontosít, ám a korábban számos rangos sporteseményről tudósító Cuberót a jelek szerint ez a tény hidegen hagyta.

Mindenesetre Kroos sem ment el szó nélkül nevének említése mellett, rövid Twitter-posztjában jó adag iróniával fűszerezve egy könnyezve röhögő emoji kíséretében megjegyezte: „Tudtam, hogy valaki engem fog hibáztatni...”

 

 

Mint ismert, a német válogatott Katarban – egymást követő második világbajnokságán – sem tudott továbbjutni a csoportjából, míg a brazilok a negyeddöntőben búcsúztak Horvátországgal szemben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik