Vb 2010: Löw helyében Ön kiket dobna harcba a bronzmeccsen?

Vágólapra másolva!
2010.07.10. 09:42
null
<p>A torna legjobb fiatal játékosa címre pályázó Müller (középen) eltiltása után visszatérhet a csapatba</p><p> (Fotó: Action Images)</p>
Negyven &eacute;v eltelt&eacute;vel ism&eacute;t Uruguay &eacute;s N&eacute;metorsz&aacute;g csat&aacute;zhat a vil&aacute;gbajnoki bronz&eacute;rem&eacute;rt, &eacute;s ak&aacute;rcsak Mexik&oacute;v&aacute;rosban, most is a Nationalelf tűnik es&eacute;lyesebbnek. Joachim L&ouml;w hely&eacute;ben &Ouml;n kiket &aacute;ll&iacute;tana csatasorba az uruk ellen?

Ami a németeket illeti, a záró edzést és a felvezető sajtótájékoztatót kihagyó Löw mellett Philipp Lahm és Lukas Podolski is vírusos fertőzéssel bajlódik, Miroslav Klosének a háta fáj, míg az eredetileg a kezdőcsapatba szánt Tim Wiese kapus lágyéksérüléssel küszködik. Az elődöntőben látott együttesből Piotr Trochowski és Jérome Boateng is kikerül(het), az előbbi biztosan (kell a hely az eltiltását letöltő Thomas Müllernek), utóbbi feltehetően, elvégre a selecciónnal szemben Marcell Jansen sokkal jobban futballozott. Ha Öné lenne a karmesteri pálca, hogyan döntene?

SZAVAZÁS

Hányadik helyen végez a magyar válogatott a vb-selejtezők során a csoportjában?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

 

A két kapitány közül így Oscar Washington Tabárez van jobb helyzetben, ő az eltiltását letöltő Luis Suárezre és a sérüléséből felépülő Diego Luganóra is számíthat, ez pedig az első és a hátsó sort egyaránt jelentősen erősíti.Ön hogyan küldené pályára Uruguayt? Az uruguayi csapatot itt állíthatja össze!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik