Vb 2010: francia keret este, de egy áruházlánc elárulta magát?

Vágólapra másolva!
2010.05.11. 15:12
A francia labdarúgó-válogatott egyik hivatalos támogatója, a Carrefour áruházlánc a mai napon francia játékosok arcképével díszített hűtőmágnest ajándékoz egy bizonyos ár felett költő vásárlóinak, amiből a helyi média arra következtet: kiszivárgott Raymond Domenech világbajnoki kerete, amelyet este, egy televíziós műsorban szándékozott ismertetni.

Az áruházlánc szóvivője ugyanakkor azt közölte a Radio Monte-Carlóval: bár valóban 23 játékos közül választhatnak a lánc üzleteiben legalább 30 euróért költők, a listát a közelmúltbeli szereplési adatok alapján állították össze, azaz nem tekinthető hivatalosnak. Az esetleges teljes egyezésre vonatkozó kérdést a cég nem kívánta kommentálni.

A francia média egy része azt sejteti: a támogató belső információk birtokában lehet, azaz elképzelhető, hogy a kereskedelmi akció keretében ismertetett keret az igazi.

Érdekesség: a Carrefour 23-as keretében nincs benne a sokak által a vb-re várt, és Domenech kapitány által korábban kecsegtetett Patrick Vieira és Djibril Cissé.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik