Vajon tényleg feltörték Rashford fiókját vagy csak elszólta magát az angol csatár? (Fotó: AFP)

 

Már korábban is beszámoltunk arról, hogy a Manchester United a nyáron szerződtetné Jadon Sanchót, aki állítólag több csapattársának is elárulta, hogy az Old Trafford felé tart.

Sajtóhírek szerint a Borussia Dortmund elutasította a „vörös ördögök” 67 millió fontos ajánlatát, ám az MU azóta már jelezte a németeknek, hogy 77.5 milliót is hajlandó lenne fizetni a 21 éves tehetségért – írja a Sport Bible.

Kedden egy lelkes Man. United-szurkoló Rashford hivatalos Twitter-oldalára írta, hogy „jelentsék be Sancho szerződtetését”. Az angol válogatott támadó egy „igennel” reagált is az írásra.

 


A drukkerek azonnal „megőrültek”, számukra ez felért egy hivatalos bejelentéssel. Rashford azonban szerdán lelombozta a klub szimpatizánsait – állítása szerint feltörték a Twitter-fiókját, s csak ma reggel kapta vissza a felhasználóját. A tweetet természetesen törölte.


A fiatal szélső egyelőre nem tudta megmutatni magát az Európa-bajnokságon, hiszen Gareth Southgate szövetségi kapitány négy mérkőzésen csupán hét percre cserélte be, egyszer a keretbe sem nevezte. Ezzel dortmundi csapattársa, Erling Haaland sem volt kibékülve: „Ideje lenne becserélni Sanchót...” – írta a norvég a Twitteren az angol–német meccs közben.