Eb 2020: Pickford lőtte volna Anglia hatodik tizenegyesét?

SZ. R.SZ. R.
Vágólapra másolva!
2021.07.13. 17:49
null
Alighanem Jordan Pickford is tizenegyest lőhetett volna az olaszok ellen (Fotó: AFP)
Az Evening Standard értesülései szerint olyan felvétel látott napvilágot, hogy Jordan Pickford lőtte volna az angolok hatodik tizenegyesét a döntőben abban az esetben, ha Bukayo Saka nem hagyja ki az ötödiket.

 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Olaszország tizenegyesekkel győzte le Angliát az Európa-bajnokság döntőjében, miután az olaszok három, az angolok pedig csak kettő 11-est tudtak értékesíteni az ötből. Sajtóértesülések szerint ha az Arsenal játékosa sikerrel járt volna, akkor Jordan Pickford következett volna a sorban, amit egy felvétel is bizonyít. Eszerint Gareth Southgate, az angolok szövetségi kapitánya Marcus Rashforddal, Jadon Sanchóval és Sakával is beszélt a tizenegyesek előtt, majd az Everton kapusával is váltott pár szót, amiből arra következtetnek, hogy ő rúgott volna a hatodik körben.

Nem ez lett volna az első eset, hogy Pickford is lő egy tizenegyespárbaj során a válogatottban, hiszen 2019-ben a Nemzetek Ligájában Svájc ellen ő lőtte az angolok ötödik tizenegyesét, amelyet értékesített is. Ennek ellenére mindenképpen érdekes döntés lett volna ez Southgate-től úgy, hogy többek között Raheem Sterling és Jack Grealish is ott volt a csapatban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik