F1: így hangol az idényre a mezőny Melbourne-ben – képek

Vágólapra másolva!
2018.03.21. 13:26
Nyakunkon a szezonkezdet, így természetesen már a teljes mezőny Melbourne-ben tartózkodik. A versenyzők az utolsó napokat is kihasználják, hogy megfelelően felkészüljenek az első igazi megmérettetésre, de eleget téve kötelességeiknek, sajtóeseményeken, megbeszéléseken is részt vesznek. Nagy örömünkre erről meg is osztanak néhány képet és videót.
Kimi Räikkönennek az utóbbi időben nagyon megtetszett a közösségi média, így Melbourne-ben sem felejtett el készíteni magáról egy képet és megosztani azt a követőivel. Ehhez a véleményét is csatolta a szezonnyitó helyszínéről, persze nem vitte túlzásba az idegenvezetést: „Szép város” – írta a képhez.

Nice city.

28.6k Likes, 333 Comments - Kimi Räikkönen (@kimimatiasraikkonen) on Instagram: "Nice city."

Daniel Ricciardónak van B-terve – az ausztrál szerencsét próbált a festővászon előtt, ha a Formula–1-ben végül nem jönnének a sikerek, és pályát kellene váltania.

Max Verstappen az edzőteremben készül a szezonnyitóra, és várja, hogy hamarosan autóba ülhessen.

Getting that final work in before I can jump in the car again #keeppushing #ausgp

25.9k Likes, 153 Comments - Max Verstappen (@maxverstappen1) on Instagram: "Getting that final work in before I can jump in the car again #keeppushing #ausgp"

A hollandhoz hasonlóan Esteban Ocon szerdai napjából sem maradhatott ki a sport. A Force India pilótája az Australian Open helyszínen rendezett sajtóeseményen ragadott teniszütőt.

Fun press day at the @australianopen ! Une super journée press à l'australian Open ! #EO31

1,535 Likes, 18 Comments - Esteban Ocon® (@estebanocon) on Instagram: "Fun press day at the @australianopen ! Une super journée press à l'australian Open ! #EO31"

Az újonc Charles Leclerc – és a feltöltött képe szerint csapattársa, Marcus Ericsson is – túl van a szezon első pályabejárásán.

Track walk : Done What a track

6,355 Likes, 47 Comments - Charles Leclerc (@charles_leclerc7) on Instagram: "Track walk : Done What a track "

Carlos Sainz Jr. Melbourne-ből az édesapjával közös képpel kívánt boldog apák napját még tegnap.

Feliz dia del padre a todos los papis del mundo!

37.8k Likes, 125 Comments - Carlos Sainz (@carlosainz) on Instagram: "Feliz dia del padre a todos los papis del mundo!"

Mint mindig, ezen a versenyen is fontos lesz a koncentráció folyamatos fenntartása. Pierre Gasly sakkal edzi az elméjét a szezonnyitó előtt.

Don't fool my king Little chess game today, checkmate @pyry_salmela #weneedsomelessons

9,204 Likes, 75 Comments - Pierre Gasly (@pierregasly) on Instagram: "Don't fool my king Little chess game today, checkmate @pyry_salmela #weneedsomelessons"



 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik