F1: „Ezt nehezebb elfogadni, mint ha Jules meghalt volna”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.13. 12:53
null
Édesapja szerint Jules Bianchi – esetleges felébredése után – nem tudna együtt élni a gondolattal, hogy nem versenyezhet többé <br />(Fotó: AFP, archív)
Kezdi feladni a reményt a tavalyi Japán Nagydíjon súlyos fejsérüléseket szenvedő Jules Bianchi édesapja, aki szerint a jelenlegi helyzetnél könnyebben elfogadta volna, ha meghal a fia a balesetben.

 

„Elviselhetetlen ez a tortúra, amelyen mindennapátmegyünk, az őrület határán vagyunk, számomra ezt nehezebb elfogadni, mint ha Jules meghalt volna – idézi Philippe Bianchit a France Info. – Képtelenek vagyunk segíteni rajta. Ahogy halad az idő, egyre kevésbé bízom a felépülésében, teljesen másképpen látom, mint két hónappal a balesete után. Eljön az a pillanat, amikor józanul kell értékelni, és ekkor átlátod, milyen súlyos a helyzet.”

Philippe Bianchit attól is óvták a fiát kezelő orvosok, hogy fia esetleges felébredésétől nagy csodát várjon.

„Tegyük fel, hogy felébred, és ráeszmél, hogy mennyire magatehetetlen. Nem hiszem, hogy ezt akarná. Michael Schumacher balesete után beszéltünk, és azt mondta, ha már csak a vezetés lehetőségétől megfosztaná egy hasonló baleset, képtelen lenne elfogadni, mert ez az élete” – mondta a nizzai kórházban kómában fekvő pilóta apja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik