Formula-1: Hamilton és Button szerint nagyon közel vannak a Red Bullokhoz

Vágólapra másolva!
2010.05.30. 16:52
A Török Nagydíj győztese, Lewis Hamilton boldog, hogy a McLaren végre képes volt felvenni a versenyt a Red Bull két autójával. Csapattársa, a második helyen záró Jenson Button is úgy véli, hogy nagyon közel kerültek az osztrák istálló pilótáihoz.

„Hatalmas eredmény számunkra, hogy képesek voltunk csatázni a Red Bullokkal. Jenson és én is olyan keményen versenyeztünk, ahogy csak tudtunk, fantasztikus, hogy megszereztük második kettős győzelmünket" – nyilatkozta a futamgyőztes Lewis Hamilton, aki a tavalyi Szingapúri Nagydíjat követően állhatott fel ismét a dobogó legmagasabb fokára.

Nemcsak a két Red Bull-os, hanem a két McLaren-pilóta is csatázott egymással a futamon, igaz, a brit világbajnokok ütközete nem ért „tragikus" véget, azonban legalább olyan izgalmas volt, mint a Vettel és Webber közti incidenst.

„A tizenkettes kanyarban a külső íven voltam, és azt gondoltam magamban: most vagy soha. Ezt követően öt kanyaron keresztül egymás mellett autóztunk, kerék a kerék mellett. Szórakoztató csata volt. A futam végén spórolnunk kellett az üzemanyaggal" – elevenítette fel a McLaren-párbajt Jenson Button.

„Mark és Sebastian ütközése kínálta fel számunkra a lehetőséget egy nagyon szórakoztató, élvezetes futamon. Nagyon közel vagyunk a Red Bullokhoz" – tette hozzá a regnáló világbajnok.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik