A Ferrarinál „kezdenek félni” a kiegyensúlyozott BMW-től

Vágólapra másolva!
2008.06.10. 12:25
A Ferrarinál egyre inkább tisztelik a legutóbbi versenyen kettős győzelmet arató BMW istállót. Kimi Räikkönen, a maranellóiak világbajnoki címvédő pilótája elmondta, Robert Kubica csapata a végső győzelem megszerzésére is esélyes. A Ferrari csapatfőnöke, Stefano Domenicali is méltatta a BMW idei teljesítményét, úgy véli a rivális csapat minden tiszteletet megérdemel.
A Ferrarinál egyre inkább tisztelik a BMW-t
Fotó: Reuters
A Ferrarinál egyre inkább tisztelik a BMW-t
A Ferrarinál egyre inkább tisztelik a BMW-t
Fotó: Reuters
A Ferrarinál egyre inkább tisztelik a BMW-t

Kimi Räikkönen úgy véli, a hétvégén kettős győzelmet arató BMW istálló és Robert Kubica jó eséllyel pályázik a világbajnokság megnyerésére.

„A BMW minden alkalommal pontokat szerez. Nem szabad leírni őket, mivel Robert Kubica négy ponttal vezet Lewis és Massa előtt, és hét ponttal előttem” – mondta a címvédő.

„Láthatjuk, hogy egész évben nagyon gyorsak voltak. Ezúttal kettős győzelmet arattak, míg az első helyen állók kiestek a versenyből, de úgy gondolom, elég jó az autónk ahhoz, hogy újra versenyben legyünk a sikerért” – tette hozzá a finn.

Stefano Domenicali, a Ferrari csapatvezetője is méltatta BMW istálló eddigi teljesítményét.

„Ha a konstruktőri világbajnokság táblázatára tekintünk, akkor láthatjuk, hogy mindössze három ponttal vannak lemaradva tőlünk, míg Robert Kubica vezeti a pilóták versenyét, így minden tiszteletet meg kell adnunk a BMW-nek” – mondta Domenicali.

Természetesen a vezető egyelőre nem aggódik a folytatás miatt, és úgy gondolja, reális célkitűzés a vb megnyerése.

„Tisztában vagyunk vele, hogy nagyon erősek a versenytársaink, ez nem kétséges, de még sok verseny van hátra a világbajnokságból. Az utolsó pillanatig harcolni fogunk a győzelemért” – tette hozzá a csapatfőnök.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik