Olcsóbb tankolás az új ’Shell MasterCard a Citibanktól’ hitelkártyával

Vágólapra másolva!
2007.01.19. 23:50
Címkék
Mostantól igényelhető a Citibank legújabb, a ’Shell MasterCard a Citibanktól’ elnevezésű co-branded hitelkártyája. Használója a belföldi Shell kutaknál történő vásárlások után 3, minden más MasterCard elfogadóhelyen bonyolított tranzakció után 1 százalékos jóváírást kap, melyeket a következő hónapban használhat fel bármely magyarországi Shell töltőállomáson történő hitelkártyás vásárláskor.
Az új Citibank hitelkártya emellett a magyar hitelkártyapiac leghosszabb kamatmentes visszafizetési periódusát kínálja, amely vásárlások esetében akár 51 nap is lehet. (1)

A bevezető promóció keretében az új kártyabirtokosok – akik kártyáját a bank legkésőbb 2007. január 31-ig kibocsátja – a kibocsátástól számított 60 napos időtartam alatt 6 százalékos jóváírást kapnak a hazai Shell üzemanyag vásárlásaik értékéből, mely akár 18 forintos árvisszatérítést is jelenthet literenként.(2)

A MasterCard elfogadóhelyeken világszerte történő egyéb vásárlások összegéből 2 százalék jóváírás illeti az ügyfeleket a kezdeti promóciós időszakban.

A Citibank által felajánlott hitelkeret nagyságától függően az igénylő Classic, vagy Arany hitelkártyát kaphat. A népszerű szolgáltatások, mint a Könnyített Törlesztés, az Egyből Kölcsön, az automatikus közműszámla kiegyenlítés, a Citibank Hírnökszolgálat, és a Citibank Online internetes banki szolgáltatások szintén elérhetőek az új kártyával.

A hitelkártya-birtokosok emellett szintén kérhetik az Utazási Csomagot (3) és Citibank Hitelfedezeti Biztosítást is. Mindkét biztosítás szabadon választható szolgáltatás, és nem feltétele a hitelkártya-igénylés jóváhagyásának.

A Magyar Nemzeti Bank adatai alapján a közös márkajelzésű kártyák piaca 2005-ben látványos, kétszámjegyű növekedést produkált (13,5%) Európában, míg ugyanebben az időszakban a Magyarországon kibocsátott co-brand kártyák száma – több mint kétszeres ütemben - 29%-kal nőtt.

E dinamikus fejlődésnek köszönhetően 2006. második negyedév végére a közös márkajelzésű hitelkártyák száma Magyarországon meghaladta az 1 milliót.

A Citibank 1999-ben elsőként vezetett be ’klasszikus’ hitelkártyát a magyar piacon és jelenleg három közös márkajelzésű hitelkártyát is kínál, melyekben partnerei a T-Mobile, a Malév, illetve a Shell és a MasterCard.

MAGYARÁZAT

1. Az 51 napos kamatmentességi időtartam az adott elszámolási időszak első napján végrehajtott vásárlási tranzakciókra vonatkozik, ha a kártyabirtokos a kártyát kizárólag vásárlásra használja és a felhasznált hitelkeret teljes összegét határidőben visszafizeti.

2. A promóció a 2006. november 27. és 2007. január 31. között kibocsátott hitelkártyákra érvényes, a kibocsátástól számított 60 napos időtartam alatt.
A literenkénti 18 Ft-os összeget a korlátozott időtartam alatt, különleges ajánlatként elérhető 6%-os visszatérítési rátával számoltuk, 300 Ft/l egységárú V-Power Racing üzemanyag vásárlása esetén. 267 Ft/l üzemanyagárnál a visszatérítés 16 Ft/l. A számítás nem tartalmazza a hitelkártyához kapcsolódó banki költségeket.

3. Az utazási biztosítást az AIG Europe S.A. Magyarországi Fióktelepe (1088 Budapest, Rákóczi út 1-3.) nyújtja. Az utazási biztosítás részleteit a vonatkozó biztosítási szerződések tartalmazzák.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik