Mark Webber nem akar csapatot váltani

Vágólapra másolva!
2006.05.10. 12:12
Címkék
Mark Webber elégedett mostani helyzetével, ezért nem akar csapatot váltani, szívesen maradna a Williamsnél a következő Formula-1-es világbajnokságra is. Az ausztrál versenyző tavaly óta szerepel a nagy múltú istállónál, egyszer állt dobogóra, tavaly 3. volt a Monacói Nagydíjon.
Mark Webber jól érzi magát a Williamsnél
Mark Webber jól érzi magát a Williamsnél
Mark Webber jól érzi magát a Williamsnél
Mark Webber jól érzi magát a Williamsnél


„Még rengeteg befejezetlen feladat van a csapatnál, remélem, lesz esélyem a további munkára. Szerintem ez lenne a jó megoldás, a természetes döntés” – mondta Webber a hétvégi Spanyol Nagydíjat megelőzően.

A tengerentúli pilóta hozzátette: természetesen folyamatosan változik a helyzet az F-1-ben.

„Vannak időszakok, amikor máshol jobbnak tűnik a helyzet, zöldebb a kert. De idővel változnak a dolgok. Előfordulhat, hogy eligazolnék, s a Williams éppen a következő szezonban lenne gyorsabb, miután én két kemény szezont lehúztam. Nem örülnék a helyzetnek” – szögezte le az ausztrál pilóta.

Mark Webber tavaly 36 pontot szerzett a legjobbaktól elmaradó autóval, 10. lett összetettben. Idén szintén 10. öt futam után, 6 pontot gyűjtött.

„Jobb lehet a folytatás, de nehéz dolgunk lesz. Úgy érzem, jó munkát végeztem a téli szünetben, majd meglátjuk, milyen eredményt hoz. Szívesen maradnék, de mindez Frank Williamstől függ. Remélem, hogy tetszik neki a teljesítményem” – zárta mondandóját a Formula-1 jelenlegi egyetlen ausztrál versenyzője.

Mark Webber 2002-ben a Minardival mutatkozott be az autósport elitkategóriájában, majd két szezont töltött a Jaguarnél.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik