Formula–1: Montoya szerint javul a McLaren

Vágólapra másolva!
2006.02.06. 17:10
Címkék
Juan Pablo Montoya szerint a motorproblémákkal küszködő McLaren-Mercedes sokat javult az utóbbi napokban. A kolumbiai pilóta a wokingiak új, MP4-21-es versenyautójáról nyilatkozott, miután a múlt héten három napot tesztelte a spanyolországi Jerezt de la Frontera versenypályáján.

Annak ellenére, hogy pénteken motorhiba miatt megállt az autója, Juan Pablo Montoya (képünkön) azt mondta, hogy a McLaren-Mercedes legújabb fejlesztésű versenygépe jobb, mint korábban volt.

A dél-amerikai pilótának a motorhiba mellett a hidraulikával is problémái voltak, mégis optimista hangot ütött meg, amikor a tapasztalatairól beszélt.

„A megbízhatósági teszteken hosszú kilométereket tettünk meg, és sikerült egy-két nagyon fontos programot végigcsinálnunk. Már várom a következő hetet, amikor mindezt folytathatom Jerezben” – mondta Montoya, akinek 2006 végén lejár a szerződése a McLarennél.

„Minél többet fut az autó, minél többet fejlesztjük, annál jobb, a csapat valóban jó munkát végez – folytatta. – Persze, számos technikai jellegű probléma van még, de éppen azért tesztelünk, és minden ilyen gonddal egyre többet és többet tudunk meg az autóról.”
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik