Trabzonspor: három évre aláírt az osztrák gólzsák

Vágólapra másolva!
2012.08.29. 12:51
A török élvonalbeli Trabzonspor labdarúgócsapata – a Videoton El-selejtezőbeli ellenfele – hároméves szerződést kötött az osztrák válogatott csatárral, Marc Jankóval. Az FC Portótól érkező, 1983-as születésű Janko a 83-as mezszámot kapja a Trabzonspornál.

„Remélem, hamar beilleszkedek, és a klubbal trófeákat tudok nyerni. Úgy érzem, a megfelelő irányba léptem” – nyilatkozta a Laola.1.at-nak Janko, aki a Salzburgban félelmetes gólátlagával vált ismertté, majd megjárta a Twentét és a Portót is – a portugál nagycsapatban viszont kevés játéklehetőséghez jutott, ezért akart váltani.

Közben a Trabzonspor Székesfehérvárra utazó kerete – Janko ebben még nem szerepel – magángéppel Magyarországra indult. A Videoton–Trabzonspor mérkőzést csütörtök 20.30-kor rendezik meg, a két csapat Törökországban gól nélküli döntetlent játszott.

A Trabzonspor különgépével százfős küldöttség érkezett Ferihegyre, a repülőn mintegy ötven szurkolót is magukkal hoztak a törökök – a többi vendégdrukker csütörtökön ér Magyarországra.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik