El: Joggal fütyültek a szurkolók, az én hibám a kiesés - Mancini

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.20. 14:10
Roberto Mancini, az Internazionale labdarúgócsapatának vezetőedzője vállalta a felelősséget a Wolfsburg elleni vereségért, a milánóiak 5–2-es összesítéssel búcsúztak az Európa-ligától.

„Az én hibám a kiesés. A védekezés mindennek az alapja, egyszerűen nem kaphatunk ilyen gólokat. Kiváló védelem nélkül nem lehet sikert aratni – mondta Mancini a mérkőzést követően. – Európában az első húsz percben nem engedhetsz két ziccert az ellenfélnek, nem kaphatsz gólt.”Mancini a mérkőzést követően. – Európában az első húsz percben nem engedhetsz két ziccert az ellenfélnek, nem kaphatsz gólt.”

„A szurkolókhoz hasonlóan mi is csalódottak vagyunk, joggal fütyültek ki minket. Több lehetőségünk is akadt a gólszerzésre, de miután hátrányba kerültünk, jóval nehezebbé vált a helyzetünk.”

„Soha nem tudunk kapott gól nélkül lehozni egy mérkőzést, ami jelentősen befolyásolja azt, hogy miként közelítjük meg a meccseket. Sajnos rengeteg hibával játszunk, és az ellenfelek ezt könyörtelenül büntetik. A Wolfsburg jobb csapat, mint az Inter, csak azt bánom, hogy tálcán kínáltuk neki a jobbnál jobb helyzeteket.”

Az Inter a hétvégén a bajnokságban engesztelheti ki a szurkolókat, vasárnap 20.45-kor a korábbi interes Samuel Eto'óval felálló Sampdoriával mérkőznek meg Manciniék.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik