Sakk: a Real Madrid arra „kényszerítette” Magnus Carlsent, hogy CR-t mondja kedvencének

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2022.09.01. 09:22
null
Magnus Carlsen (Fotó: Getty Images)
Magnus Carlsen, a 31 éves norvég sakknagymester – aki egyben Real Madrid-szurkoló – egy interjúban bevallotta, korábban a fővárosi csapat arra „kényszerítette”, hogy azt mondja, neki Cristiano Ronaldo a kedvenc játékosa – írja a sportskeeda.com. A világbajnok most viszont bevallotta, szerinte Lionel Messi a jobb.

 

A Real Madrid-szurkoló Magnus Carlsen Lex Friedman podcastjében vallotta be, korábban a madridi klub „kényszerítette” arra, hogy azt mondja, szerinte Cristiano Ronaldo a kedvenc futballistája.

„A sokoldalú játéka miatt nehéz lenne Lionel Messin kívül bárki mást mondani” – vélekedett a sakkvilágbajnok, aki szerint az argentin zseni a legjobb labdarúgó.

„A Madrid iránti rajongásom, mondhatni, megelőzte a Cristiano Ronaldo-korszakot. Mindig kedveltem őt, de valahogy mindig is azt gondoltam, hogy Messi a jobb.”

A norvég nagymester arra is kitért, hogy a Real Madrid hogyan „kényszerítette” arra, hogy Ronaldót vallja a kedvencének.

„Elég sok meccsen voltam, és mindig nagyon kedvesek voltak velem – kezdte. – Az egyetlen dolog az volt, hogy interjút akartak készíteni velem, és megkérdezték volna, hogy ki a kedvenc játékosom. Azt mondtam, hogy valaki más, azt hiszem, akkoriban Isco volt, és ők így szóltak: »Oké, csináljuk újra, most mondd Ronaldót!«. Számukra ez nagyon fontos volt, de nekem nem volt olyan nagy dolog.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik