Ősztől Fürjes Balázs veheti át Schmitt Pál helyét a NOB-ban; Egyelőre nincs biztos megoldás Erling Haaland megállítására

SZ. M.SZ. M.
Vágólapra másolva!
2023.06.08. 23:43
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk:

Novák Katalin államfő Lausanne-ban találkozott Thomas Bachhal, a NOB elnökével. Az eseményen Gyulay Zsolt, a MOB elnöke és Gyurta Dániel, a NOB magyar tagja is ott volt. Ennek apropóján a Nemzeti Sport és a Sportrádió exkluzív interjút készíthetett a NOB elnökével.
Novák Katalin államfő Lausanne-ban találkozott Thomas Bachhal,
a NOB elnökével. Az eseményen Gyulay Zsolt, a MOB elnöke és Gyurta Dániel, a NOB magyar tagja is ott volt. Ennek apropóján a Nemzeti Sport és a Sportrádió exkluzív interjút készíthetett a NOB elnökével.

A Manchester Cityben brillírozó Erling Haalandnak az Internazionale elleni szombati isztambuli BL-döntőben minden esélye meglesz, hogy beérje, esetleg megelőzze a BEK/BL-ben szerzett gólok számában az örökranglistán huszadik helyen álló Puskás Ferencet. Borsos László írása.

Jordi Alba mindent megtett az FC Barcelonáért.A Barcától távozó védő egyelőre nem tudja, hol folytatja pályafutását. Az Európa-bajnok balhátvéd a Mundo Deportivónak azt is elmondta, mit gondol Alejandro Baldéról, illetve miért döntött a búcsú mellett.

Székely Norbert: A középpontban Szlovákia! Női válogatottunk szövetségi kapitánya elárulta, hogy Dombai Réka és Juhász Dorka sem lesz tagja a mieink keretének a csütörtökön kezdődő kontinensviadalon. A szakemberrel Győri Ferenc beszélgetett.

Nagyon feldobta Mick Schumachert, hogy a héten először tesztelhette az idei Mercedest, ám hiába végez hasznos munkát, a csapat minden bizonnyal jövőre is csak tartalékként számít rá a Formula–1-ben. Zsoldos Barna háttéranyaga.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik