Tíz nappal a pekingi téli olimpia rajtja előtt hirtelen megnehezedett a helyzetünk. Mivel Liu Shaoang pozitív mintát produkált, szurkolni kell azért, hogy a short track versenyke kezdetéig eltűnjön szervezetéből a vírus. Esélylatolgatás, múltidéző és orvosi vélemény a téli olimpia „magyar” sportágáról két oldalon.

Dárdai Pál tudja, mi kell ahhoz, hogy valaki befusson Berlinben. A Hertha exjátékosa és -edzője úgy véli, hogy Schäfer András mentálisan is olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segítségével szép karriert futhat be az Union Berlin középpályásaként. Pietsch Tibor interjúja.

Hetényi Zoltán csodásan védett a hokikupadöntőben. A DEAC kapusa a bravúros vasárnapi győzelem után Kohán Gergelynek elmondta, hogy miért könnyezte meg a győzelmet, és hogy miért érzi úgy: még sohasem élt át hasonlót.

...és természetesen korábbi sikereinek felidézésével, tisztelőinek, barátainak véleményével és Kovács Erika nekrológjával emlékezünk az 51 évesen elhunyt gyűrűkirályra, Csollány Szilveszterre.