Csupasport: óriási meglepetés a Mr. Olympia-versenyen

Vágólapra másolva!
2020.12.20. 17:40
Nem kis meglepetésre az egyiptomi Mamdu Elszbiaj nyerte a világ profi testépítőinek csúcseseményét, a Mr. Olympiát, megelőzve Brandon Curryt és Phil Heatht.

Profi testépítő-berkekben mindenki arról beszélt, hogy Phil Heath lesz a befutó, de hallani lehetett olyat is, hogy az utolsó Mr. Olympiájára készülő, 51 éves Dexter Johnson nyeri a versenyt (ő 2008-ban hódította el a címet), így búcsúzva profi karrierjétől. Persze ott volt még a mezőnyben a címvédő Brandon Curry is, aki szintén jó formában érkezett a viadalra.

Ehhez képest az egyiptomi Mamdu Elszbiaj csente el a nagy esélyesek orra elől a győztesnek járó Sandow-szobrocskát, ám mint kiderült, egyáltalán nem érdemtelenül. „Big Ramy” ugyanis rendkívül látványos módon fejlődött az utóbbi években. A teljes beszámolót és az eseményről készült videót a Csupasporton találják.

Oldalunkon ezen kívül megnézhetnek egy összeállítást olyan, az égbe épített, impozáns és félelmetes üveghidakról, amelyekre nem is biztos, hogy élőben, ténylegesen rálépne.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik