Csupasport: Bogárdi Szilvia teljessé tette kollekcióját

Vágólapra másolva!
2020.11.04. 18:42
Címkék
Virtuális versenyben futotta le Bogárdi Szilvia a bostoni és a londoni maratonit, a két hiányzó éremmel kvázi teljesítette a hat nagy maratoniból álló Abbott Marathon Majors kihívást.

„Már megterveztük az utunkat a párommal, ám előbb őszre halasztották a versenyeket, majd virtuális módon adtak lehetőséget a teljesítésre – mondta a londoni és a bostoni maratoniról Bogárdi Szilvia, aki New York, Tokió, Berlin és Chicago után szerezte meg a maradék két érmet. – A bostoni szervezők egy hetet adtak, és be kellett küldeni az eredményt, amelyet ellenőriztek. A londoniak huszonnégy órás határidőt szabtak, sőt applikációt is készítettek, így az mérte a teljesítményt.”„Már megterveztük az utunkat a párommal, ám előbb őszre halasztották a versenyeket, majd virtuális módon adtak lehetőséget a teljesítésre – mondta a londoni és a bostoni maratoniról Bogárdi Szilvia, aki New York, Tokió, Berlin és Chicago után szerezte meg a maradék két érmet. – A bostoni szervezők egy hetet adtak, és be kellett küldeni az eredményt, amelyet ellenőriztek. A londoniak huszonnégy órás határidőt szabtak, sőt applikációt is készítettek, így az mérte a teljesítményt.”

A futónővel készült interjút elolvashatja a csupasport.hu oldalon, amelyen a csütörtökön kezdődő testépítő-világbajnokság magyar indulóiról is olvashat.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik