Az Év Sportolója Gála 2020: akik mindent legyőztek; Németh Krisztián: Vissza Amerikába!

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2021.01.11. 22:39
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

Ha nem is a hagyományos gálán, de a lehető legünnepélyesebb külsőségek közepette átadták az Év legjobbjainak járó díjakat. A Magyar Sportújságírók Szövetsége 63. szavazásának győzteseiről és az igazán illusztris – sokszor csak online – díjátadókról minden, amit tudni érdemes, három oldalon.
Ha nem is a hagyományos gálán, de a lehető legünnepélyesebb külsőségek közepette átadták az Év legjobbjainak járó díjakat.
A Magyar Sportújságírók Szövetsége 63. szavazásának győzteseiről és az igazán illusztris – sokszor csak online – díjátadókról minden, amit tudni érdemes, három oldalon.

Németh Krisztián csapat nélkül edz, és visszavágyik Amerikába. A válogatott csatár természetesen azzal is tisztában van, hogy nagyon messzire került az esetleges Eb-részvételtől, ehhez kiemelkedően jó tavaszra lenne szüksége – no meg előbb egy csapatra...

Lékai Máté bizakodó a héten kezdődő egyiptomi férfi kézilabda-vb előtt. A Veszprém irányítója reméli, hogy az egész országot maga mögött tudhatja a válogatott, amely a tavalyi Eb-9. helynél mindenképpen fényesebb eredményt vár a tornától.

És ha kedd, akkor Junior-melléklet – a Csata DSE és a Vasas Akadémia már-már kínos dominanciájáról a lány kosárlabdázóknál, a jégkorong Erste Liga tehetségeivel és a női sakk utánpótlásának színével és visszájával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik