Ajánló: egy nap és egy fagyos éjszaka a fal körül

Vágólapra másolva!
2021.03.27. 21:49
Egy Németországban élő amerikai futó, Katherine Welch születésnapján azzal lepte meg magát, hogy a berlini fal vonalán futott, végül fél óra híján kerek egy napig gyűrte a kilométereket – segítők nélkül.

A Németországban élő, de korábban Thaiföldön is élő, orvosként dolgozó amerikai futó, Katherine Welch sokszor ünnepli a születésnapját futással. Ezúttal a száz mérföldet szemelte ki magának, és mert a berlini fal útvonala nagyjából ennyi, március 5-én kísérők nélkül belevágott, de az ilyen típusú futásoknál belefér, hogy út közben vizet vagy ételt vásároljon.

Hónapokig erre a futásra készült, és nem csak az edzésekkel. Úgy fogta fel a projektet, hogy jobban megismerheti Berlin történetét, és szerette volna felállítani a leggyorsabb időt. Nem sok olyasmi történt az úton, amit érdemes lett volna feljegyezni, bár némileg kilógott a sorból, amikor egy idegen megszólította, és drogot kínált neki...

A teljes cikket elolvashatják ide kattintva! A Csupasporton ezen kívül megismerkedhetnek a szédítő magasságban űzött extrém sporttal, a skywalkinggal, amely amilyen látványos, annyira életveszélyes is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik