Fotó: TV2

 

Ezúttal hat jól ismert, népszerű Exatlon-sztár segíti a gyerekeket, csapatokat. Ott lesz a Kecskeméti Fürdő versenyuszodájában Kempf Zozo, Böjte Dave, Esztergályos Patrik, Szendy Lilla, Busa Gabi és Szabó Dorka. Mindannyian elköteleztettek abban, hogy a családokat, a szülőket, gyerekeket ösztönözzék a sportra, a mozgásra, az egészséges életmódra. A műsorvezető Abaházi Csaba lesz – olvasható a TV2 közleményében.

A Nagy Vagy – Aktív Magyarország Kupa igazi családi műsor, gyerekekkel, szülőkkel, közös élményekkel, izgalmas, látványos sportjátékokkal. A mostani nyári szériában elsősorban a strandhoz kapcsolódó vizes játékokkal. Sok vízbe eséssel, csúszással. De közben úszni, evezni, kajakozni, kenuzni kell a gyerekeknek, szülőknek. Sőt, még az öttusa lézerlövészetét is kipróbálják. Emellett túrázni is elindulnak, de digitálisan. Hogy miként, az is kiderül majd – írják.

Fotó: TV2

 

A Nagy Vagy – Aktív Magyarország Kupán 18 csapat indul. Az egész országból érkeznek a csapatok. Lesznek egészen kis településről érkező csapatok is. Így Vásárosdombóról, ahol az iskolában mintegy 100 diák tanul. Számukra is – ahogy a szervezőknek mondták – életük élménye volt a Nagy Vagy verseny – áll a levelükben.

Lesz bőven izgalom, nagy küzdelem, dráma, sírások, nevetések!

A Nagy Vagy – Aktív Magyarország Kupa június 13-ától 5 héten át a TV2-n.