Sportrádió: Sajnos így ez taktikai hiba volt – Bragmayer Zsanett

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2024.05.25. 09:09
Bragmayer Zsanett (Fotó: Magyar Triatlon Szövetség)
Bragmayer Zsanett triatlonversenyző a mixváltó sikertelen kvalifikációs viadala után nem indul el a cagliari világkupaversenyen, magaslati edzőtáborban készül a párizsi olimpiára. Erről Szabó Szilviának beszélt a Sportrádióban.

Bragmayer Zsanett nagy csalódásként élre meg, hogy a magyar mixváltó nem tudott olimpiai kvótát szerezni.

„Nagyon jó formában éreztem magam, amikor Mexikóba utaztam, de az ottani körülményekkel nem tudtam megbirkózni – mondta a sikertelen kvalifikációs versenyről, amelyen először szerepelt a váltó negyedik tagjaként, korábban második szokott lenni. Hozzátette, Bicsák Bence kezdett, Horváth Karolina Helga a második, Lehmann Csongor a harmadik, amit taktikai hibának tart. – Papíron nagyon jó csapatunk volt, de Bence lemaradt az első sorról, és végül üldözni kellett a mezőnyt. Ha Csongi kezdett volna, és Bence a harmadik, szerintem biztos lett volna a kvóta. Sajnos így ez taktikai hiba volt, mert Bencétől és tőlem nem azt kapta a szövetség, amit elvárhatott volna.” 

Bragmayer már az egyéni számra összpontosít, elmondása szerint a közelgő olaszországi viadal már nem változtatna a világkupasorrenden, és most jobban jön a pihenés.

„A nehezén túl vagyok, a kvóta egyéniben megvan. Két hét múlva összepakolok és felköltözök 1800 méterre Franciaországban, és az olimpiáig egy hetet leszámítva ott leszek. Ez bevált helyszín, Tokióra is ott készültem” – mondta Bragmayer.

A TELJES INTERJÚT IDE KATTINTVA OLVASHATJA EL.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik