Csupasport: Erős Tibor pozitív emlékké formálta a tavalyi negatív élményt a Spartathlonon

Vágólapra másolva!
2023.10.13. 16:17
Erős Tibor 24:40:01 órás idővel ért célba a Spartathlonon – a nagyszerű teljesítés azért is volt fontos a kiváló ultrafutónak, mert az elmúlt évben rengeteg hullámvölgyet élt meg.

– „Szuper a testem és a lelkem, valamint extra boldog vagyok!”, illetve „A legjobb volt!” – ezeket írta a Spartathlonról nekem a verseny után. Úgy érzem, ez a kaland most rengeteget jelentett önnek minden tekintetben. Jól gondolom?
– Abszolút így van – mondta Erős Tibor, aki 24:40:01-es idővel ért célba a Spartathlonon. – Minden a lehető legjobban alakult, éppen ezért maximálisan elégedett vagyok mindennel. Ehhez természetesen kellett az is, hogy kitisztult fejjel vágjak neki a nagy kihívásnak. Véleményem szerint ez csak így működhet, különben az ember ritkán lehet teljesen elégedett magával.– „Szuper a testem és a lelkem, valamint extra boldog vagyok!”, illetve „A legjobb volt!” – ezeket írta a Spartathlonról nekem a verseny után. Úgy érzem, ez a kaland most rengeteget jelentett önnek minden tekintetben. Jól gondolom?
– Abszolút így van – mondta Erős Tibor, aki 24:40:01-es idővel ért célba a Spartathlonon. – Minden a lehető legjobban alakult, éppen ezért maximálisan elégedett vagyok mindennel. Ehhez természetesen kellett az is, hogy kitisztult fejjel vágjak neki a nagy kihívásnak. Véleményem szerint ez csak így működhet, különben az ember ritkán lehet teljesen elégedett magával.

A teljes interjú a csupasport.hu-n olvasható!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik