BLOGRA FUTOTTUNK Kavics, az állandó (f)utitárs

Szalay HédiSzalay Hédi
Vágólapra másolva!
2022.04.07. 08:56
Blogszörfösünk legújabb tapasztalata, hogy a konkrét edzésterv még jobb kedvet csinál a futáshoz – de azért egy „potyautasra” nem számított.
A Duna mellett futni mindig nagy élmény

Most is így volt, s mivel nem akartam ezért útközben megállni, hazáig vittem a kis betolakodót, addigra már kezdte igencsak gyötörni a lábam. Visszatérve a terepezésre, hálás voltam a feladatért, mert ebben az időben magamtól nem mentem volna fel, viszont hihetetlenül feltöltött. Másnap síkon kellett futnom, és őszintén szólva – mivel ekkor épp hó esett – sok kedvem nem volt a futáshoz, de tudtam, hogy ez csak addig tart, amíg ki nem lépek az ajtón. Elautóztam a Duna-partig, hogy kipróbáljam a nemrég átadott új kerékpárutat, bíztam benne, hogy itt nem lesznek emelkedők. A ruházatot jól eltaláltam, így nem fáztam, és követtem az órám utasításait végig a futás alatt. A feladat elvégzése után kicsit elidőztem még a parton, de hamar kihűltem, így siettem vissza a kocsihoz. Ahogy elindultam haza, a nap is kisütött, de azért alig vártam, hogy beállhassak a forró zuhany alá. A futások után mindig írok kis élménybeszámolót az edzőnek, akitől jön is hamar visszajelzés.

Nagyon tetszik, hogy feszegetjük a határaimat, tehát a rám szabott feladatokat meg tudom csinálni, de érzem, hogy meg vagyok rendesen dolgoztatva!

FUTAZAS.HU
A szerző nem kevesebbre vállalkozik, mint hogy teljesítse az Everest Marathont május 29-én. A pálya, a magasság, a körülmények elég speciálisak, alaposan fel kell készülni a rendelkezésre álló információkból. Mindenesetre az első adag oltásmennyiséget már meg is kapta, jobb elkerülni a bajt!

21097KK.WORDPRESS.COM
Koffein kapitány az év első negyedévére vonatkozóan elégedett lehet a futómunkájával, sőt versenycélokat is kitűzött maga elé. Jelenleg a stabil fejlődés fázisában van, egyre növeli a futómennyiséget, tud figyelni a futótechnikára, kiegészítő mozgást is végez, és még a Covidot is legyűrte közben. Több mint biztató a helyzet!

AZ EMBER, AKI NÉHA FUTNI IS SZOKOTT (Facebook)
Black Hole-beszámoló, amire már nagyon vártam! Ez volt az a minapi verseny, amiről előtte semmit sem lehet tudni. Sem a távot, sem az útviszonyokat, sem azt, mikor és hol ér véget... A szerző nagyszerűen teljesítette a távot, ami – mint utólag kiderült –, 85 kilométer volt kétezer méter szintemelkedéssel. Te jó ég...!


MIRŐL ÍR A FUTÓBOLOND


Sokat sportolni szabad, kiégni hiba


KREMLICZA LEVENTE


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik