Kétszáz kilóval a szörfdeszkán

Vágólapra másolva!
2020.04.08. 21:44
Eddie Hall 2017-ben elnyerte a világ legerősebb embere címet, a közelmúltban pedig néhány órára kipróbálta a szörfözést. Testfelépítéséből adódóan aztán belátta, marad a saját sportjánál.

Mi történik, ha a világ legerősebb embere szörfözni próbál? Nos, a fizika törvényei alapján sejthető, hogy a kísérlet nem lesz sikertörténet, mert a 2017-ben a World’s Strongest Man-versenyen diadalmaskodó Eddie Hall csaknem kétszáz kilót nyom. Ausztráliában élő testvére még a koronavírus-járvány előtt vette rá, hogy próbálja ki a szörfözést, s természetesen örömmel vállalta a kihívást.


A szokatlan helyzetet viccesen kezelő oktató segítségével egy rögtönzött gyorstalpalón is részt vett, de bármennyire igyekezett, a brit óriás is kénytelen volt belátni, ezt a sportágat nem neki találták ki.

„Túl nehéz vagyok, elsüllyed a deszka – viccelődött a szörfözéséről készült rövidfilmben. – Nagyon élveztem az egészet, nem hittem volna, hogy egy csaknem kétszáz kilós ember képes felállni egy szörfdeszkára, önmagában ez nagy teljesítménynek számít.”

Az Instagramon kétmillió követőt maga mögött tudó Eddie Hall elsősorban azért utazott Ausztráliába, hogy készüljön a melbourne-i Arnold Classic-versenyre, amelyet végül a koronavírus-járvány miatt elhalasztottak. Sok sorstársához hasonlóan próbál segíteni másoknak – nemrég a YouTube-csatornáján osztott meg egy videót, hogy miként csinál végig egy csaknem egyórás lábedzést néhány hétköznapi tárgy (kerti pad, festékes doboz, vizes kanna) segítségével.

Fotók: Instagram

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik