Családi program a Mikulás-futás

Vágólapra másolva!
2019.11.26. 13:48
A decemberi időszakban számtalan hasonló versenyt rendeznek, az egyiket vasárnap Vácon, ahol a gyerekek mellett a felnőttek is együtt futhatnak a Télapóval, aki ösztönző levelet írt.

Hamarosan hidegebbre fordul az időjárás, és kezdhetsz készülni a Mikulás-futásra. Ha december elsején, vasárnap eljössz a váci Március 15. térre, futhatsz velem és választhatsz a futamok között. Lesz ovis futás és a bulifutás is. Ha digitális időmérést akarsz, a Mikulás Future-távokon kell indulnod, mert a nevezési díjért cserébe profi versenyen futhatsz. A program az óvodások futásával indul, a kis-, középső és nagycsoportosok három futamban együtt versenyezhetnek velem. A bulifutás 2.5 kilométer, az előnevezés továbbra is ingyenes, de a helyszíni nevezésért fizetni kell. Ezúttal sem hiányzik majd a családi futás, amelyhez családonként három induló szükséges. A legnépesebb váci iskolát, sportegyesületet és céget most is értékeljük.

A díjak sorát gyarapítja az elmaradhatatlan mountain bike kerékpár, amelyet az eredményhirdetésen jelen lévő befutók között sorsolunk ki. Idén is hetvenhét sorsolt Mikulás-futás-póló talál gazdára az előnevezők között.

A Mikulás Future 5.5, 11 és 22 kilométeres félmaratoni távjain indulhatsz, profi chipes időméréssel. A verseny után elérhetők a futók pontos eredményei és letölthetők a verseny fotói is.

Ja, és majdnem elfelejtettem a legfontosabbat!

Mikuláskor is megrendezzük a négyfős félmaratoni váltót. Keresd meg három barátodat, akikkel leginkább szeretnél futni, és nevezzetek. Idén a csapat minden tagja a Március 15. téren váltja a másikat, ahol fel is készülhet a futásra. Válasszátok a váltót, mert olcsóbb, mintha külön neveznétek egyéniben 5.5 kilométerre. Ha jól csináljátok, négyen együtt félmaratonisták lehettek a Mikulás-futáson is!

...a futócipőt ne feledd kivenni az ablakból!

Üdv,

a Mikulás

További részletek az esemény honlapján.

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik