Fetasajtos, szárított paradicsomos omlett

A tojás az egyik legkiválóbb fehérjeforrás, korábban több érvet felsoroltunk mellette. Változatosan elkészíthető, s most íme ez a könnyű étel, amelynek összeállítása mindössze tíz perc.
Hozzávalók:
1 tk olívaolaj
3 db tojás
só
bors
4–5 db szárított paradicsom
20 dkg feta
1 marék bébispenót
Elkészítés:
Serpenyőben felhevítjük az olajat, közben a tojásokat egy tálban feltörjük és felverjük, sózzuk, borsozzuk. Ha felmelegedett az olaj, a hőt visszavesszük és beleöntjük a serpenyőbe a tojást. Ha kezd felválni az omlett széle, megszórjuk az apróra vágott szárított paradicsommal, a fetával és a bébispenóttal, majd óvatosan összehajtjuk és rácsúsztatjuk egy tányérra.
Miért ajánljuk?
A tojás rengeteg fehérjét tartalmaz, de nemcsak emiatt szeretik a sportolók, hanem mert tele van vitaminokkal, ásványi anyagokkal. Korábbi cikkünkben 5 érvet soroltunk fel amellett, miért érdemes tojást enni.
Legfrissebb hírek

Sonkás-gombás omlett
Csupasport
2019.11.10. 08:16

Görögsaláta quinoával
Csupasport
2018.09.18. 10:36

Zöldséges kuszkuszsaláta
Csupasport
2018.09.06. 10:18

Cristiano Ronaldo vb-s finomsága
Csupasport
2018.06.15. 07:53
Ezek is érdekelhetik



