Ennyit ér itt a szakma

191137 191137191137 191137
Vágólapra másolva!
2011.05.15. 13:05
A címben Egervári Sanyi bácsi örökbecsűjével búcsúzunk a szezontól, hisz a meccsen szokásos hajrábeli pontvesztés, és kritikán aluli...

Megint volt min aggódniA címben Egervári Sanyi bácsi örökbecsűjével búcsúzunk a szezontól, hisz a meccsen szokásos hajrábeli pontvesztés, és kritikán aluli védelem. Júniusban újrakezdjük! Megint volt min aggódniA címben Egervári Sanyi bácsi örökbecsűjével búcsúzunk a szezontól, hisz a meccsen szokásos hajrábeli pontvesztés, és kritikán aluli védelem. Júniusban újrakezdjük!

Nehéz bármit is írni. Ismét, hiszen gyakran előfordult, hogy előnyt pazaroltunk el, gyakran játszottunk gyengén, de most már tényleg nehezemre esik az illemnek megfelelő hangnemet megütni.

Idén a Porto történelmi veretlenségi szériával nyert bajnokságot, a Braga szintén adott valamit az örökkévalóságnak az Európa-liga menetelésével, mi pedig szépen ráálltunk a Sporting által jól kitaposott útra. Se pénz, se eredmények, csak a tradíciók.

Ismerjük már a kifogásokat, ismerjük a teóriákat, mégis ki kell mondani újfent: mentálisan gyenge a csapat. Újabb kiállítás -idén a kilencedik- borzolta a kedélyeket, ami rá is nyomta a bélyegét az amúgy is kóbor kutyákat imitáló védelmünkre. Két gólt össze hozott tisztán a védelem, egyet Julio César. Mostanra legalább megszoptuk megszoktuk.

Hogy nézzük a jó oldalát: Nuno Gomes 5 perc erejéig visszatért, Óscar Cardozo pedig ha búcsúzik, akkor legalább góllal teszi, ahogy a meccs, és szerintem a szezon legjobb Benfica játékosa, Fabio Coentrao is szép ajánlólevelet tett le a Bayern vagy a Pool megfigyelői asztalára a tegnapi teljesítményével. A jövőt illetően Jara szép csavarása lehet az egyetlen fénysugár...

Benfica-LeiriaBenfica-Leiria






Képek: planetbenfica.co.uk, abola.pt

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik