Dögunalmas elsőnek lenni?

191137 191137191137 191137
Vágólapra másolva!
2011.12.07. 23:12
Az oké, hogy a Basel végigbekkelte a Manchester United ellen a történelem egyik leghősiesebb csatáját, de hogy mi a Galati ellen kapkodjuk a levegőt...

CardozoAz oké, hogy a Basel végigbekkelte a Manchester United ellen a történelem egyik leghősiesebb csatáját, de hogy mi a Galati ellen kapkodjuk a levegőt, az már kicsit sok. Öreg betegség, hogy vezetésből visszaállunk, de most csoport elsőséget eredményezett ez is.CardozoAz oké, hogy a Basel végigbekkelte a Manchester United ellen a történelem egyik leghősiesebb csatáját, de hogy mi a Galati ellen kapkodjuk a levegőt, az már kicsit sok. Öreg betegség, hogy vezetésből visszaállunk, de most csoport elsőséget eredményezett ez is.

Mivel nem adta semmi a meccsünket, ezért megadatott az a lehetőség, hogy fél szemmel kövessem a Basel-MU-t, a másikkal meg streameljek, így bátran kijelenthetem: ha létezik arányosság egy csoport két mérkőzése között, az csak is fordított lehet.

Megint korán lőttünk gólt, és megint csak azért nem vitt földre az ellenfél, mert jobb erőkből állunk, és van egy Arturunk a kapuban. Persze gondolom sokan szívesen cserélnének velünk, és szívesen megnéznék, hogy milyen az olyan hullámvölgy, amikor csak a kupából esünk ki, egyébként első helyen masírozunk minden fronton...

Mégis, a szurkoló már csak ilyen, szívesen kényezteti hab testét a siker finoman simogató vízében, szívesen tekint a tabellára, néha elmormol egy, Benfica, Basel, ManU, bazzeg, ezt se gondoltam volna!-t, aztán visszaül az íróasztal mögé, és egyre jobban elkezdi zsibbasztani az az üresség, ami a megelégedett Benficát jellemzi.Jézus velünk van!

Csináljuk már, gyerekek!

Mert nem arról van szó, hogy elfelejtenénk focizni, vagy hogy Cardozo helyére Torghelle állna be, akit egy a szokásosnál is vazelinosabb fejű Miriuta töm labdákkal, csak egyszerűen a passzív labdajáratástól az elszórakozott ziccerekig minden megtörténik, amit csak egy elcseszett japán horrorfilmben láthat az ember...

Mivel azonban továbbjutottunk, és maximálisan boldog lehet minden benfiquista(az is!), bűnnek érezném a magyar média egyetlen kis Benfica-szigetének édesvízét beszennyezni ciánosan negatív gondolatokkal. Álljon inkább itt egy mementóként az utókor számára ami a latin futballból 2011-re maradt, avagy egy belga, egy argentin, és egy paraguayi zseniális összjátéka a portugál bajnok színeiben:


szólj hozzá: Benfica - Otselul 1:0

Természetesen a jövő pénteki sorsolást már nagyon várjuk, ugyan nem jöhet össze egy történelmi jelentőségű Benfica-Trabzonspor, de most talán tényleg csak egy jó beosztás kellene, hogy kicsit fellendítsük a portugál gazdaságot!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik