PSG: Mbappé edzett hétfőn – mégis játszik a Bayern ellen?

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2023.02.13. 12:42
null
A hétfő délelőtti PSG-edzés Kylian Mbappéval – és Lionel Messivel, Neymarral, Marco Verrattival, Gianluigi Donnarummával (Fotó: AFP)
Hétfőn Kylian Mbappé is részt vett a Paris Saint-Germain edzésén, ami akár azt is jelentheti, hogy a világbajnok labdarúgó a korábbi hírekkel ellentétben mégis pályára lép a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőben kedd este.

 

A Montpellier elleni bajnokin combizomhúzódást szenvedő Kylian Mbappé már vasárnap is részt vett a közös edzés egy részén, aztán egyéni foglalkozás következett a számára.

A hétvégén Christophe Galtier, a PSG vezetőedzője azt mondta, bár javul Mbappé állapota, nem valószínű, hogy megkockáztatják a játékát a Bayern elleni első mérkőzésen.

A L'Équipe francia sportnapilap hétfőn úgy fogalmazott, Mbappé edzésbe állása mindenképpen jó hír a csapat számára, de nem jelent garanciát arra, hogy a csatár játszani fog kedd este. A végső szót, éppen a hétfői tréningen szerzett benyomásai alapján, Mbappé mondja majd ki.

A PSG nincs jó passzban, a múlt héten marseille-i vereségével kiesett a Francia Kupából, majd szombaton simán, 3–1-re elveszítette a Monaco elleni bajnokit – s noha a csapat továbbra is vezeti a bajnoki tabellát, sajtóhírek szerint nem a legjobb a hangulat az öltözőben.

A monacói mérkőzésen – ugyancsak combfájdalmak miatt – Lionel Messi sem játszott; nos, az argentin világbajnok szintén részt vett a hétfői edzésen, az ő keddi játékára nagyobb az esély.

BAJNOKOK LIGÁJA
NYOLCADDÖNTŐ, ELSŐ MÉRKŐZÉSEK – az e heti program
Kedd
21.00:
Milan (olasz)–Tottenham Hotspur (angol) (Tv: Sport2) – élőben az NSO-n!
21.00: Paris Saint-Germain (francia)–Bayern München (német) (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!
Szerda

21.00:
FC Bruges (belga)–Benfica (portugál) (Tv: Sport1) – élőben az NSO-n!
21.00: Borussia Dortmund (német)–Chelsea (angol) (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik