BL: a Dortmund még nem tett le Lewandowski megtartásáról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.25. 11:41
null
A Dortmundnál remélik, Lewandowski még sok gólt szerez a színeikben (Fotó: Action Images)
A tegnap a Bajnokok Ligája elődöntőjében a Real Madrid ellen biztos győzelmet arató Borussia Dortmundnál még nem tettek le a blancóknak négy gólt hintő lengyel támadó, Robert Lewandowski megtartásáról. A lengyel játékos ügynöke azonban nem zárja ki a lehetőségét egy nyári váltásnak.

Míg korábban a Manchester United merült fel Lewandowski lehetséges következő klubjaként, addig a héten már a Bayern Münchenről cikkeztek a német lapok. Mint ismert, a bajorok már megszerezték a Dortmund kulcsemberei közül Mario Götzét a következő szezonra.

„Nem érzem, hogy Robert nagyon el szeretne menni tőlünk, és mi sem akarjuk elküldeni. Meglátjuk, mi történik, ez a mostani teljesítménye mindenesetre bekerül a történelemkönyvekbe" – nyilatkozta Jürgen Klopp, a Dortmund vezetőedzője.

Hans-Joachim Watzke ügyvezető igazgató is bízik benne, hogy megvalósul az álma, és a csatár végül marad náluk:

„Robertnek 2014-ig van szerződése, amelyben Götzével ellentétben nincs kivásárlási záradék. Szeretnénk, ha legalább kitöltené a kontraktusát, ezért is nem határoztunk meg átigazolási összeget. Eddig sok kívánság megvalósult az életemben, úgyhogy reménykedem" – mondta Watzke.

Lewandowski annyit mondott, hogy jelen pillanatban a Dortmundban előtte álló feladatokra koncentrál, így nem kommentálja a pletykákat.

Nem úgy ügynöke, Maik Barthel, aki a Sport Bildnek nyilatkozva elmondta, megállapodásuk van egy klubbal a nyári váltásról, amellyel a Dortmund is jól fog járni.

„Van egy érdekes ajánlat Robertért, amely mind a védencemnek, mind a klubnak megfelelő lehet, és lehetővé tenné a nyári váltást. Most a klubokon a sor, hogy megegyezzenek" – idézi Barthelt a Spiegel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik