Kiderült, kik közvetítik a Bajnokok Ligája-meccseket az RTL-en

R. P.R. P.
Vágólapra másolva!
2024.04.23. 16:43
Fotó: uefa.com
A következő évadtól az RTL+ közvetíti a labdarúgó Bajnokok Ligája mérkőzéseit. A csatorna bejelentette, kik alkotják a közvetítői csapatot.

 

Az RTL+ felületén új nevek és ismerős arcok is feltűnnek a közvetítések során. A műsorvezetők Matthesz Flóra és Haraszti Ádám lesznek. Az RTL+ focipalettáján továbbra is szerepelni fog az UEFA Európa-liga- és a Konferencialiga-meccsek közvetítése is, ahol Nagy Viktor várja a szurkolókat.

„Közel húsz éve dolgozom sportriporterként, pályafutásomat még a TeleSport szerkesztőségében kezdtem – mondta Haraszti Ádám. – 2009 óta kommentálok rendszeresen futballmérkőzéseket, az első helyszínről közvetített találkozóm épp a Debrecen Liverpool elleni Bajnokok Ligája-meccse volt, de a munkám már korábban összefonódott a sorozattal: a 2007-es, athéni finálé során is a helyszínről jelentkezhettem be, pályaszéli riporterként. A 2010-es madridi és a 2013-as londoni döntőket a Digi Sport kommentátoraként közvetítettem, egy ideje pedig már a Sport Tv riportereként hallhatnak a szurkolók.”

„Sosem közvetítettem még UEFA Bajnokok Ligáját: egy gyönyörű álom válik majd valóra” – árulta el Nagy Viktor.

A teljes közleményt ide kattintva olvashatja el.

Nagy Viktor, Matthesz Flóra és Haraszti Ádám (Fotó: rtl.hu)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik