Bajnokok Ligája: Lennon szétszedte a védelmük bal oldalát - Redknapp

Vágólapra másolva!
2011.02.15. 23:24
Peter Crouch 80. percben szerzett találatával a Tottenham Hotspur 1–0-ra legyőzte idegenben az AC Milant a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. Az angol csatár a találkozót követően elmondta, nehéz visszavágóra számítanak Londonban is.

„Jó érzés volt ezen a mérkőzésen játszani, azt gondolom, megérdemeltük a győzelmet. Férfiasan védekeztünk és helyzeteket dolgoztunk ki, remek eredmény ez számunkra. A munkát ugyanakkor még nem végeztük el, mert nagyszerű ellenféllel nézünk szembe, de tele vagyunk önbizalommal, és érezzük, a White Hart Lane-en bárkit le tudunk győzni” – mondta a találkozót eldöntő csatár.

Harry Redknapp, a „sarkantyúsok” menedzsere is alig győzte dicsérni csapatát a lefújást követően.

Harry Redknapp, a „sarkantyúsok” menedzsere is alig győzte dicsérni csapatát a lefújást követően.

„Remek formát mutattunk, nehéz lenne egy embert kiemelni, Sandro, Pienaar, Dawson, Gomes… és folytathatnám a sort, mind nagyszerűen játszottak. A szünetben azt mondtam a fiúknak, hogy amikor csak tudjuk, tegyük Lennonnak a labdát, mert az este folyamán szétszedte a Milan bal oldali védekezését. És a gólnál is fantasztikusat alakított. Nagyszerű este ez a szurkolóinknak, nagyszerű este a Tottenhamnek” – mondta Redknapp, hozzátéve: szerinte jó előjel számukra, hogy a milanosok elveszítették a fejüket a mérkőzés végére.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik