BL: A döntő egy lehetőség, ez nem a bosszúról szól – Simeone

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.07. 07:12
Diego Simeone, az Atlético Madrid vezetőedzője három év alatt másodszor vezette a BL-döntőbe csapatát. A 2014-es fináléhoz hasonlóan a Real Madrid lesz az ellenfele. Simeone a Radio La Redben értékelte együttese esélyeit, játékát és a felkészülését.

„A döntő nem a bosszúról szól, számunkra ez egy újabb lehetőség a győzelemre. A legutóbbi alkalommal nem pihentünk a döntő előtt, most tizennégy napunk lesz erre az utolsó bajnoki után, így a lehető legjobb kondícióban érkezhetünk Milánóba – mondta Simeone a Radio La Red-ben. – Nagyon jól ismerjük őket, de ez fordítva is igaz, nincsen egyértelmű esélyese a párharcnak. Amit az idei szezonban elértünk, az bekerül a történelemkönyvekbe. Megmutattuk a világnak, hogy mire vagyunk képesek. A Barcelona, a Bayern München és a Real Madrid nagyobb csapatok, mint az Atlético, de szorosan a nyomukban vagyunk."Simeone a Radio La Red-ben. – Nagyon jól ismerjük őket, de ez fordítva is igaz, nincsen egyértelmű esélyese a párharcnak. Amit az idei szezonban elértünk, az bekerül a történelemkönyvekbe. Megmutattuk a világnak, hogy mire vagyunk képesek. A Barcelona, a Bayern München és a Real Madrid nagyobb csapatok, mint az Atlético, de szorosan a nyomukban vagyunk."

„Mindig azt mondom a játékosaimnak, a cél nem az, hogy eljussunk a döntőbe, hanem, hogy megnyerjük azt – folytatta Simeone. – Ahhoz, hogy ez sikerülhessen, napról napra keményen kell dolgoznunk, jobbnak kell lennünk, mint tegnap. Ha csak a döntőre fókuszálunk, akkor szinte biztos, hogy nem a legjobb formánkban érkezünk oda. Sokan érkeztek és sokan távoztak a klubtól, de szerencsére az új játékosaink hamar beilleszkedtek."

Az Atlético Madrid május 28-án Milánóban, a San Siróban csap össze a Real Madriddal a Bajnokok Ligája döntőjében. A Tippmixprónál a Real Madrid az esélyesebb, 2.50-szeres az oddsa, míg az Atléticóé 2.90.

embed_kod=
|
nso_uj_cikk_embed
Embed kód:
mceBlockPasteEnd
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik