UEFA Ifjúsági Liga: Tamás Krisztiánék a Chelsea-t kapták

Vágólapra másolva!
2013.12.16. 14:25
null
Az UEFA Ifjúsági Liga nyolcaddöntőjének párosítása
A Bajnokok Ligája és az Európa-liga után az UEFA Ifjúsági Ligában is sorsoltak hétfőn. A fiatalok BL-jében a csoportkör beosztása a felnőttekével megegyező volt, ám a továbbjutók már korántsem. A nyolcaddöntőben a Tamás Krisztiánt foglalkoztató AC Milan a Chelsea-vel találkozik.

 

 

A Chelsea jutott tovább egyedüli hibátlan csapatként a csoportkörből, fontos kiemelni, hogy mind a négy spanyol együttes csoportelsőként lépett tovább, így a nyolcaddöntőben elkerülték egymást.

A hétfői sorsoláson a Tamás Krisztiánt foglalkoztató AC Milan a Chelsea-t kapta, az Atlético Madrid a Manchester Cityt. A Real Madrid a Napolival találkozik, a Barcelona a Köbenhavnnel.

A negyeddöntő, illetve az elődöntő ágrajzát is elkészítették. A legjobb nyolc között például összecsaphat a Real Madrid a PSG-vel vagy a Barcelona az Arsenallal. Az egyenes kieséses szakasz minden párharca egy felvonásos.

UEFA IFJÚSÁGI LIGA, A NYOLCADDÖNTŐ PÁROSÍTÁSA ÁGRAJZ SZERINT
CSZKA Moszkva (orosz)–Paris Saint-Germain (francia)
Real Madrid (spanyol)–Napoli (olasz)
Atlético Madrid (spanyol)–Manchester City (angol)
Benfica (portugál)–Austria Wien (osztrák)
Chelsea (angol)–AC Milan (olasz)
Real Sociedad (spanyol)–Schalke 04 (német)
Barcelona (spanyol)–Köbenhavn (dán)
Arsenal (angol)–Sahtar Doneck (ukrán)

Az elöl álló csapatok játszanak hazai pályán. A mérkőzésekre február 18-án és 19-én kerül sor, illetve február 25-én ás 26-án.

A NYOLCADDÖNTŐ MEZŐNYE
CSOPORTGYŐZTESEK: Real Sociedad (spanyol), Real Madrid (spanyol), Benfica (portugál), CSZKA Moszkva (orosz), Chelsea (angol), Arsenal (angol), Atlético Madrid (spanyol), Barcelona (spanyol).
CSOPORTMÁSODIKOK: Sahtar Doneck (ukrán), Köbenhavn (dán), Paris Saint-Germain (francia), Manchester City (angol), Schalke 04 (német), Napoli (olasz), Austria Wien (osztrák), AC Milan (olasz).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik