MU: félmillió fontért cserélik az Old Trafford gyepszőnyegét

Vágólapra másolva!
2013.03.13. 13:50
Az angol Premier League-ben listavezető Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson új gyepszőnyeget rendelt az Old Trafford Stadionba, az angol klubnak félmillió fontjába, átszámítva 175 millió forintjába kerül az utóbbi időben erősen elhasználódott pálya talajának kicserélése. A munkálatok a szezon utolsó, Swansea elleni hazai bajnokija, azaz május 12-e után kezdődnek.

A skót tréner egyáltalán nincs megelégedve az Old Trafford talajának minőségével – amelynek karbantartása az elmúlt években szintén félmillió fontos összeget emésztett fel – és ezen véleményének hangot is adott. Ferguson szerint leginkább a sűrű karácsonyi időszak tette mocsarassá a gyepet, ami a sérülések esélyét is jócskán megnöveli. „Az Old Trafford gyepszőnyege elfáradt, a nyáron biztos, hogy ki fogjuk cserélni” – adta ki a parancsot Sir Alex.

Az új gyepszőnyeg beágyazását a holland Deso vállalat végzi, mint ahogy a Liverpool, az Arsenal, a Manchester City és a Tottenham stadionjában is a piacvezető cég látta el a hasonló feladatot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik