Man. City: Mancini őrült sztorit osztott meg Balotelliről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.14. 07:54
Hogy miért távozott Mario Balotelli, az olasz fenegyerek a Manchester City labdarúgócsapatától 2013-ban? Roberto Mancini, a támadó korábbi trénere lerántotta a leplet a titokról, emellett őrült sztorit osztott meg a futballistáról.

„Az edzésen szóltam a srácoknak, hogy legyenek óvatosan Gaël Clichyvel, ne lépjenek oda, mert épp sérülésből tért vissza. Mario mit csinált? Naná, hogy elkezdte rugdosni Clichyt, elég keményen odapakolt neki. Nagyon dühös voltam rá” – árulta el Roberto Mancini.Roberto Mancini.

„Megragadtam a nyakánál, és megpróbáltam elküldeni, de annyira erős volt, hogy igazából még csak mozdítani sem bírtam. Persze aki csak a képeket látta, azt hitte, ölre mentünk, de igazából semmi különös sem történt. A viselkedése miatt több csapattársával is összetűzésbe került. Balotelli ezután közölte, hogy szeretne visszatérni Olaszországba. Csalódott voltam, mert többre volt hivatott egy nagyszerű bajnokságban.”

„Azt, hogy Balotelli nem olasz válogatott, csakis saját magának köszönheti. Hihetetlen, hogy nem ő kezd a nemzeti csapatban, a legjobb olasz csatár, ami az elmúlt éveket illeti, de remélem, lassan rájön, hogy más hozzáállás kell tőle, csak a futballra szabad koncentrálnia. Nem annyira nehéz ez.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik