A Chelsea 120 millió eurót sem sajnálna Enzo Fernándezért (Fotó: Getty Images)

A londoni kékek összesen 476 millió eurót költöttek játékosokra az elmúlt két átigazolási időszakban, ez kétszer annyi, mint a vonatkozó rangsorban második Manchester United. A költekezés nem áll meg. Korábban már írtunk róla, hogy a Chelsea érdeklődik a Benfica argentin játékosáért, Enzo Fernándezért. A Benfica 120 millió eurót kért a játékosért, azonban az angolok nem akartak ennyit fizetni és alkudozni kezdtek.

 PL-CSÚCS
 Amennyiben a 120 millió eurós üzlet valóban létrejön a Chelsea és a Benfica között, úgy Enzo Fernández lesz a Premier League történetének legdrágább igazolása. Az eddigi csúcsot Jack Grealish tartja, akiért a Manchester City 100 millió eurót fizetett az Aston Villának 2021-ben.

A Marca szerint a londoniak újra tárgyalni kezdtek a Benficával, akár a 120 millió eurós kivásárlási árat sem sajnálnák a friss világbajnok argentin játékosért. A Benfica elnöke, Rui Costa nem szeretné elengedni a játékost, Fernández azonban szívesen váltana.

Az átigazolási időszak kedden zárul, úgyhogy a csapatoknak gyorsan le kell zárni az ügyletet. Különösen a Benficának lehet fontos, hogy Fernándezt pótolni tudja.

A Chelsea az idei idényben már 15 játékost igazolt, a téli átigazolási időszakban már több, mint 200 millió eurót fizetett játékosokért.