MU: megegyeztek az Atalantával, Höjlund Angliába igazol – sajtóhír

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2023.07.29. 20:24
null
Höjlund a dán válogatott után Angliában is vörös mezt húzhat (Fotó: Getty Images)
Mindenben megegyezett egymással az Atalanta és a Manchester United a dán csatár, Rasmus Höjlund átigazolásáról – írja Fabrizio Romano, olasz újságíró.

 

Miután a Manchester United megegyezett Rasmus Höjlunddal a személyes feltételekről, már csak az volt a kérdés, hogy az angol klub mikor tesz egy olyan ajánlatot, amelyet az Atalanta elfogad.

Fabrizio Romano, átigazolási ügyekkel foglalkozó újságíró szerint ez szombat este jött el, ugyanis a két klubnak sikerült mindenben megegyeznie egymással. Információi alapján a United 70 millió euró körüli összeget fizet, ebben a bónuszok is szerepelnek. A hivatalos dokumentumokat vasárnapig elő is készíti az angol klub.

Ezzel szemben David Ornstein, a The Athletic újságírója arról értesült, hogy az angolok 75 milliót adnak biztosan, ehhez jöhet hozzá még további 10 millió euró, bizonyos feltételek esetén.

Höjlund ötéves szerződést ír alá – ez adott esetben további egy évvel meghosszabbítható –, és sosem volt kérdés számára, hogy melyik klubot válassza, a hírek szerint a PSG is csatában volt érte.

A dán támadó 2022 nyarán igazolt az olasz klubhoz, 31 bajnoki meccsen nyolc gólig jutott. Hat meccsen játszott a válogatottban, ezeken a találkozókon hatszor köszönt be, a finnek elleni Eb-selejtezőn három gólt szerzett.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik