Fener: hivatalos megerősítés a Van Persie-tárgyalásról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.09. 17:12
A török élvonalbeli Fenerbahce labdarúgócsapata hivatalos Twitter-csatornáján megerősítette a Sky Sports szerdai hírét, és bejelentette, valóban tárgyal Robin van Persie átigazolásáról az angol Manchester Uniteddel.

A Sky Sports szerda este az MU-hoz közel álló forrásokra hivatkozva tudatta, hogy Van Persie átigazolását minden valószínűség szerint még a hétvége előtt bejelentik. Az angol portál úgy tudja, a holland csatár négyéves szerződést köt a Fenerrel, ha minden részletben meg tud egyezni a törökökkel.A Sky Sports szerda este az MU-hoz közel álló forrásokra hivatkozva tudatta, hogy Van Persie átigazolását minden valószínűség szerint még a hétvége előtt bejelentik. Az angol portál úgy tudja, a holland csatár négyéves szerződést köt a Fenerrel, ha minden részletben meg tud egyezni a törökökkel.

A Fenerbahce szórja a pénzt az átigazolási időszakban, szerződtette nyolcmillió euróért a brazil védekező középpályás Sousát, közel nyolcmilliót adott a dán Simon Kjaerért, hatmillióért megszerezte az MU-tól Nanit, Brazíliából elhozta a támadóként bevethető Fernandaót, a Bursasporból pedig a török válogatott jobbhátvédet, Sener Özbayraklit – és ezek „csak" a fizetős transzferek voltak... A Fener a Chelsea nigériai középpályását, John Obi Mikelt is csábítja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik