Newcastle: Pardew lefejelt egy játékost - 37 milliós büntetés, videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.02. 07:42
null
Pardew szerint ez nem egy igaz „fejes”, ő csak megtolta a Hull játékosát
A Newcastle United tegnapi, Hull City elleni idegenbeli meccse nem csak a „szarkák" 4–1-es győzelméről marad emlékezetes, hanem a vendégek menedzsere, Alan Pardew sportszerűtlen viselkedéséről is. A szakember lefejelte a Hull középpályását, David Meylert, amiért klubja azonnal meg is büntette 100 ezer fontra, vagyis mintegy 37.6 millió forintnak megfelelő összegre.

„Megbeszéltük az esetet Alannel, aki őszintén megbánta a történteket, nagyon sajnálja a tettét" – fogalmazott a Newcastle United hivatalos közleménye, miután Alan Pardew menedzser a Hull City elleni idegenbeli bajnokin egy vita hevében lefejelte a hazaiak középpályását, David Meylert.

A klub hozzátette, „teljességgel elfogadhatatlan és váratlan ez a fajta viselkedés a szakembertől, és nagy csalódás, hogy egy ilyen fantasztikus győzelem után nem a pályán mutatott játék kerül fókuszba."

A Newcastle már néhány órával a meccs után 100 ezer fontra megbüntette menedzserét, de a szövetség (FA) is vizsgálatot indított az ügyben. Pardew-nak nem ez lesz az első fegyelmi ügye, 2012-ben egyszer már eltiltották két meccsre egy partjelzővel szembeni kisebb konfliktus után.

„Elnézést kérek mindenkitől, nem szabadott volna elragadtatnom magam. Nagyon gyorsan történt minden, de nem hiszem, hogy ez egy fejelés volt. Nem akartam sérülést okozni a srácnak, csak előretoltam a fejemet, és meglöktem őt" – kommentálta az esetet a tegnapi meccs lefújása után Pardew.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik