Arsenal: közel a klubhoz a Hollandiában játszó belga védő

Vágólapra másolva!
2009.06.09. 01:23
Belga és holland lapok egybehangzó értesülései szerint immár bizonyossá vált, hogy az angol Arsenalban folytatja pályafutását a holland Ajax belga válogatott labdarúgója, Thomas Vermaelen.
A 23 éves védő négyéves szerződést köthet az „ágyúsokkal”, az Ajax a bennfentesek szerint 13 millió eurót kasszírozhat érte.A két klub tehát állítólag már mindenben megegyezett egymással, és úgy tűnik, a védővel is hamar dűlőre jutnak a londoniak.„Az angol klub első ajánlata teljes mértékben elfogadható volt, de egy-két részletet még tisztázni kell. Ettől függetlenül nincs kétségem afelől, hogy megegyezünk egymással” – mondta a játékos ügynöke, Sören Lerby a belga Het Laatste Nieuws belga lapnak.Vermaelen szerződtetése összhangban van az Arsenal idei nyári játékospolitikájával, a menedzser, Arsene Wenger ugyanis a napokban mondta el, hogy a védelmet erősítené meg elsősorban.

Vermaelen, aki a bekksor közepén és a bal oldalán is képes jó teljesítményt nyújtani, minden bizonnyal a héten írja alá szerződését a londoni gárdával.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik