Benítez örömét beárnyékolja Skrtel súlyosnak tűnő sérülése

Vágólapra másolva!
2008.10.06. 08:40
Nem várt könnyű mérkőzés a hétvégén a Liverpoolra a Manchester City otthonában a Premier League 7. fordulójában, és sokáig úgy tűnt, hogy nem is szereznek pontot a vendégek, de Rafa Benítez legénysége 0–2-ről fordítva végül 3–2-es győzelemmel távozott a merész álmokat szövögető City otthonából. A feltámadás után joggal lehet büszke játékosaira a Liverpool spanyol menedzsere, akinek viszont beárnyékolja örömét egyik kulcsjátékosa, Martin Skrtel súlyosnak tűnő sérülése.
Még nem lehet tudni, hogy Skrtelre milyen hosszú kihagyás vár
Fotó: Reuters
Még nem lehet tudni, hogy Skrtelre milyen hosszú kihagyás vár
Még nem lehet tudni, hogy Skrtelre milyen hosszú kihagyás vár
Fotó: Reuters
Még nem lehet tudni, hogy Skrtelre milyen hosszú kihagyás vár

A PÉNZÜGYI VÁLSÁG MIATT EGYELŐRE NINCS ÚJ ARÉNA

Az egész világot sújtó pénzügyi válság miatt egyelőre felfüggesztették az új liverpooli futballaréna építésének előkészítését. Rick Parry, az FC Liverpool ügyvezetője elmondta, hogy a klub tulajdonosai megvárják, amíg rendeződnek a gazdasági viszonyok. "Egy 350 millió fontos beruházásról van szó, amely hosszútávon térül meg – mondta Parry. – Ebbe nem szabad meggondolatlanul belevágni." Az eredeti ütemterv szerint 2011-ben augusztusban kellett volna átadni az új, 60 ezer néző befogadására alkalmas arénát. MTI
„Mindkét bekapott gól előtt nagyot hibáztunk, de játékosaim rendkívül pozitívan reagáltak a helyzetre, és a második félidőben olyan erényeket csillogtattak meg, amire méltán lehetnek büszkék. Fizikálisan kifogástalan állapotban van a csapat, ami az erőnléti edzőnk érdeme” – nyilatkozta Rafa Benítez a Sky Sportsnak mérkőzés után.

„Mondtam a fiúknak a szünetben, hogy próbáljanak egy gólt valahogy begyötörni, hogy visszajöjjünk a meccsbe, és onnan már könnyebb lesz. Szerencsére így történt, nagy nyomás alá helyeztük az ellenfelet, a labdarugóim határozottsága pedig fantasztikus volt” – méltatta tovább fiait a spanyol szakember, akinek viszont nem lehet teljes az öröme, mivel egyik legmegbízhatóbb védője, Martin Skrtel csúnya térdsérülést szenvedett.

A szlovák válogatott a csereként beállt Ched Evans-szel ugrott fel, majd a földre érkezés után fájdalomtól eltorzult arccal terült el a gyepen.

„Hétfőn végzik el az alaposabb vizsgálatokat rajta, de sajnos fel kell rá készülnünk, hogy hosszabb ideig kell nélkülöznünk őt” – kesergett Benítez, aki a dán Daniel Aggerrel pótolhatja kieső játékosát a védelem tengelyében.

NÉZZE MEG A LIVERPOOL SZÉDÜLETES HAJRÁJÁT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik