Drogba szerint az Arsenal már most esélytelen a bajnoki címre

Vágólapra másolva!
2007.07.01. 14:05
Újra a Manchester United és a Chelsea között dől el a bajnoki cím sorsa – véli Didier Drogba. A londoniak támadója szerint az Arsenal Thierry Henry eladásával már most kiszállt a versengésből.
Didier Drogba
Didier Drogba
Didier Drogba
Didier Drogba

Didier Drogba úgy véli, Thierry Henry eladása után az Arsenal esélytelenné vált a bajnoki címre, amely ezúttal is a Chelsea és a Manchester United között dől majd el.

„Thierry Henry távozása jó hír számunkra” – mondta az elefántcsontparti támadó a News of the Worldnek. – „Ez azt jelenti, hogy eggyel kevesebb riválissal kell megküzdenünk a bajnoki címért.”

„Az Arsenalnak nagyon súlyos problémát jelent a távozása, hiszen nagyon nehéz lesz pótolni. Úgy vélem, újra a Chelsea és a Manchester United a legesélyesebb a bajnoki címre.”

Thierry Henry az elmúlt szezonban sokat volt sérült, ezért történhetett meg, hogy az Arsenal messze lemaradt a két éllovastól.

Drogba kapcsán felmerült, hogy a Milan is szeretné őt leigazolni a nyáron.
„Milan? Nagyszerű klub, de még nem beszéltem senkivel a klubtól. Én is csak annyit tudok az ügyről, amit az újságok írnak, azonban élő szerződésem van a Chelsea-vel.”
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik