NHL: három csapat gól nélkül, Kaprizov triplája

MTI (Közzétette: P. K.)MTI (Közzétette: P. K.)
Vágólapra másolva!
2021.03.13. 07:33
null
A Wild kapusa, Cameron Talbot 25 védéssel segítette 4–0-s győzelemhez a csapatát (Fotó:<a href="https://www.nhl.com/wild/news/hat-trick-coyotes-031221/c-322442576"> Minnesota Wild</a>)
Az Arizona, a Los Angeles és az Anaheim is gólképtelen maradt az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) alapszakaszának pénteki játéknapján.

 

A Minnesota Wild az orosz Kirill Kaprizov és a norvég Mats Zuccarello remeklésének köszönhetően győzte le 4–0-ra házigazdaként az Arizona Coyotes együttesét, előbbi ugyanis három gólt ütött, utóbbi pedig három gólpasszt adott.

Cameron Talbot, a Wild kapusa mind a 25, kapujára tartó lövést kivédte, így az idényben először, pályafutása során viszont immár 23. alkalommal produkált kapott gól nélküli meccset az NHL-ben.

A Colorado Avalanche kapusának, a német Philipp Grubauernek mindössze 18 lövést kellett védenie a Los Angeles Kings ellen, és mivel sikerrel járt, a 15. meccsét hozta le kapott gól nélkül. Az ellenfél kapusa, Calvin Petersen karriercsúcsot jelentő 44 védést mutatott be, és csupán egy gólt kapott, a másikat az üres kapuba ütötte az ellenfél.

A San Jose Sharks kanadai kapusa, Devan Dubnyk mind a 34 kísérlettel elbánt a Anaheim Ducks elleni találkozón, ez volt karrierje során a 33. alapszakaszmeccs, amelyen hibátlan teljesítményt produkált.


NHL
ALAPSZAKASZ

Minnesota Wild–Arizona Coyotes 4–0
St. Louis Blues–Vegas Golden Knights 4–5 – hosszabbítás után
Colorado Avalanche–Los Angeles Kings 2–0
Edmonton Oilers–Ottawa Senators 6–2
Anaheim Ducks–San Jose Sharks 0–6

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik