NFL: Aaron Rodgers a sérüléséről beszélt, még játszani akar

S. B.S. B.
Vágólapra másolva!
2022.12.01. 21:29
null
Meddig látjuk még a pályán Aaron Rodgerst? (Fotó: Getty Images)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Green Bay Packers veterán irányítója, Aaron Rodgers bordasérülést szenvedett. Sokak ezt követően már temették az idényét, viszont most egy interjúban elmondta, javult az állapota és tervez játszani a hétvégén.

Rodgers a Philadelphia Eagles elleni, vasárnap esti rangadó harmadik negyedében kényszerült elhagyni a pályát egy sérülés miatt, aminek a súlyossága sokáig kérdéses volt. Az orvosok első ránézésre belső szervi sérülésre is gyanakodtak, ám kiderült, ennyire nem súlyos a helyzet.

Az irányító a Pat McAfee Show-ban mondta el, hogy a csapatorvosok szerint fizikailag készen fog állni, hogy pályára lépjen a Chicago Bears ellen vasárnap. Ezen felül pedig azt is megemlítette, hogy amíg a teste rendben van és van matematikai esélye a Green Baynek rájátszásba kerülni, addig biztosan kezdő szeretne maradni.

Ha ez nem lenne elég rossz hír Jordan Love-nak, a Packers csereirányítójának, még a csapat edzője, Matt LaFleur is elmondta, hogy nem terveznek a fiatal tehetséggel rövid távon.

„Még nem is gondolkoztunk ezen. A csapat inkább meccsről meccsre tervez, mintsem hetekkel előre” – szögezte le LaFleur.

Love egyébként 66 százalékos pontossággal 113 yardot és egy passzolt touchdownt ért el a vasárnapi találkozón Rodgers sérülését követően.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik