NFL: a Patriots kitette a korábbi MVP-irányítót – hivatalos

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2021.08.31. 17:04
null
Cam Newton ideje lejárt a New England Patriotsban (Fotó: Getty Images)
Az NFL-ben szereplő New England Patriots kitette a csapatból a korábbi MVP-irányítót, Cam Newtont – olvasható az nfl.com oldalán.

 

New Englandben hamar véget ért az irányítócsata Cam Newton és az újonc Mac Jones között, miután a Patriots kedden kitette a 32 esztendős quarterbacket.

Az előszezonban mindkét amerikai futballista lehetőséget kapott, s úgy tűnik, hogy Bill Belichick vezetőedző nagyon meg van elégedve az Alabama Egyetemről érkező játékossal, akit a 2021-es NFL-draft 15. helyén választott ki a Patriots.

Kérdés, hogy a sérülésekkel is sokszor bajlódó Cam Newton hol folytatja karrierjét, ha egyáltalán lesz olyan csapat, amelyik még szívesen alkalmazná.


Newton 15 mérkőzésen lépett pályára az elmúlt idény alapszakaszában, és mindössze 2657 yardot hozott össze a levegőben, ráadásul csupán 8 TD-passza volt – mellette tíz interceptiont dobott.

Hozzá kell tenni, hogy a veterán irányító körül a támadósor sem remekelt, s nem véletlen, hogy Tom Brady is egy teljesen másik játékosnak nézett ki a Tampa Bay Buccaneers offense-ében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik